Selecteer een pagina

Op donderdag 31 oktober zorgt Crown For a Killer een energieke metalcore show vol met spektakel en energie. Een band met variatie aan invloeden dat je verteld zult laten staan, maar ze zijn zeker niet alleen, want Nephylim, Trust Us We’re Liars en Despicable Heroes staan klaar om het team te versterken tot een optreden om niet te vergeten! Zaal open: 19.00 uur. Entree: 5 euro.

Crown For a Killer
Crown For a Killer is een Nederlandse metalcore band opgericht in Eindhoven Samen met 2 frontzangers weten ze altijd een energieke neer te zetten. Momenteel werkt Crown For a Killer aan een album, maar hun eerste EP ligt al klaar! Met de combinatie van cleans en grunts en een krachtige variatie aan muziek, knalt Crown For a Killer de eerste kanonskogel!

Nephylim
Nephylim is een sterk metalband uit Den Bosch. Nieuwe muziek met inspiratie en gierende motivatie om van te genieten

. Fragiele atmosferische melodieën komen samen met onverwachte prog-riffs tot een unieke vorm van melodic death metal. Nephylim als een aangestoken lont klaar!

Trust Us We’re Liars
Trust Us We’re Liars is een Metalcore/Post-Hardcore band uit Nederland. Een energieke band met hard kittende kliffs, eerlijke meeschreeuwbare lyrics, emotionele ambient leads en kamer-slopende breakdowns waarmee het publiek toch echt niet stil gaat staan bij deze band. Een schot die je niet kan missen.

Despicable Heroes
De beste moderne metalband van Barneveld Despicable Heroesis terug met hun gloednieuwe EP ‘Echelon’, (2019) dat toont het volledige potentieel van de band met melodieuze en laag afgestelde riffs, aardverschuivende breakdowns en pakkende sing-a-longs, met gastvocalen van Morrison de Boer (Inferum)en Alma Alizadeh (For I am king). Bekroond als winnaars van de Dutch Metal Battle 2018 door zowel jury als publiek!

Pin It on Pinterest

Share This
%d bloggers liken dit: