Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Licht uit en improviseren maar, zo ontstaan de songs van Black Monsoon in de kelder.
Het trio uit Deventer en Utrecht maakt tegendraadse Noise-Grunge. Sferische samenzang met gruizige gitaren en beukende drums. Twee vrouwen en een man met een afkeer voor netjes en schoon. Vies dus!

Voor het opnemen van hun debuut EP reisde de band af naar Antwerpen om daar een week in Studio Sputnik te bivakkeren. Samen met producer Joes Brands hebben ze 6 nummers opgenomen en deze zullen vanaf 6 oktober op vinyl en Spotify te beluisteren zijn.
De release van de selftitled EP wordt vanavond gevierd met een optreden in hun repetitieruimte: de kelder van Poppodium Burgerweeshuis.
Let op! De oefenruimte is klein, dus er is maar een beperkt aantal kaarten te koop. Een ticket kost 12,50 euro en daar krijg je de gloednieuwe EP bij.

Black Monsoon speelde al in EKKO, ACU, De Helling en op Lets Get Lost (Zwolle), showcase festival Booster (Enschede), Bevrijdingsfestival Overijssel. Tevens was de band finalist in Clash of the Titans 2017 (Utrecht).

support: Kleazer

Kleazer is er weer klaar voor om live de broekspijpen te laten wapperen. De drie oudgedienden Berthil (nu gewapend met basgitaar), Steven (drums) en Harald (nu als zanger/gitarist), worden aangevuld door Matthijs Oldenhuis op gitaar om de gitaarmuren weer flink op te bouwen.
Naast oude vertrouwde nummers van de eerste twee EP’s zal er ook voldoende nieuw materiaal op het publiek afgevuurd worden, aangezien de heren de afgelopen tijd zeker niet stilgezeten hebben.

Tussen de optredens een Drive by Wire DJ-set waar je broek van afzakt.

Foto: Isabelle La Poutre

https://www.facebook.com/events/1295555753912184/

Leave a Comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.