Selecteer een paginaLaden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Gearjunks: China Clones vs The Real Deal

10 december 2019 @ 8:00 pm - 11:00 pm UTC+0

Dinsdag 10 december vindt een nieuwe editie van GearJunks plaats in POPEI. ‘In search of the holy grail of sound’, is dit dé meeting voor muzikanten en andere gearjunks die graag ouwehoeren over pedalen, gitaren, versterkers, andere gear en vooral de combinatie daarvan. Deze editie: China Clones vs The Real Deal pedalen. Aanvang: 20.00 uur. Entree: gratis (meld je wel even aan).

Het thema van deze editie is ‘China Clones vs The Real Deal pedalen’. Gitaristen Marc Eijkhout en Frank Schurgers zullen originele pedalen gaan vergeleken met de goedkopere varianten of zelfbouw versies hiervan. Wat zijn de verschillen in sound, gebruik en bediening? Wat zijn de voor- en nadelen? Ze leggen het je allemaal uit en natuurlijk kun je ze zelf ook ten opzichte van elkaar testen!

Over Gearjunks algemeen:
Deze maandelijkse meeting is een soort live variant van That Pedal Show. Proberen, luisteren… over smaak valt niet te twisten maar je kunt wel van elkaar leren, ideeën opdoen en vergelijken.

Vast gegeven zijn 2 gitaristen, met verschillende versterkers, gitaren, elementen en pedalen. Iedere keer is er een ander thema, die in de bijbehorende Facebook-groep van tevoren wordt bepaald. Gain Stacking, modulatie, delays, compressie, shoot outs om te kijken wat het beste klinkt, war of the clones met zelfbouw pedalen… wat je maar wil! Je kunt zelf ook gear meenemen, gekocht of zelf gemaakt.

We nodigen regelmatig gasten uit zoals bouwers van versterkers, gitaren en pedalen en bekende gitaristen. Kom in de Facebook-groep, leer nieuwe gelijkgestemden kennen, bepaal mee en blijf op de hoogte van de volgende editie: https://www.facebook.com/groups/gearjunks/

Meld jezelf aan via marc@popei.nl

Gegevens

Datum:
10 december 2019
Tijd:
8:00 pm - 11:00 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://www.facebook.com/events/2589111944512259

Locatie

POPEI
Klokgebouw 300
Eindhoven, 5617 AD NL
+ Google MapsGeef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
%d bloggers liken dit: