Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Er wordt achter de schermen al een tijdje geschaafd en gesleuteld aan een nieuw album van de band KNARS. Alhoewel de band, geformeerd rond frontman en artistiek leider/producer Martijn Holtslag, al een jaar lang nieuw materiaal live speelt is er nog maar bar weinig uitgebracht.

De al uitgebrachte singles tekenen een sound gevuld met breakbeat, garagepunk en drum’nbass invloeden. En we mogen niks minder verwachten van het album dan dat. Met de mix van vieze breakbeat en donkere punkriffs sloopt de band festivals en haalt de ene positieve recensie na de andere binnen.

Zelfs het buitenland loopt al weg met de band, zo tourde de band al in Hongarije, Frankrijk en werd opgepikt door Amerikaanse muziekblogs.
Denk aan: harde riffs, diepe subs, agressieve synths, psychedelische soundscapes, felle teksten, en vooral, muzikaliteit, want alhoewel dance muziek, wordt de muziek door een 7 koppige band, inclusief 2 blazers, live gespeeld. Optredens van KNARS zijn even wild als mysterieus, even dansbaar als sexy. Zweten en dansen, over de top van de moshpit en weer terug.

Referenties die al snel worden genoemd zijn The Prodigy, Pendulum en Rage against the machine. Maar KNARS heeft vooral een eigen sound die alles kapot maakt.

https://www.facebook.com/events/1395341523931811/

Leave a Comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.