Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

​Een avond vol classics van Run DMC, KRS ONE en Beastie Boys tot NAS en Wu Tang Clan!

Na het succes van de vorige edities, zijn we weer terug met Return of the Boom Bap! Wat!? Boom Bap! Een avond met oldskool ‘boom bap bangers’ waar je body electric van wordt. Alle classics van o.a. Run DMC, KRS ONE, Beastie Boys, NAS, Mobb Deep en Wu Tang Clan komen voorbij op deze avond die pop-‘n-locked van de blockparty vibes. Weer even terug naar het tijdperk van scratches, vinyl en graffiti? Alle mensen weer ontmoeten die in de 80’s en 90’s een feestje bouwden bij Ice-T en Gangstarr in de Effenaar? Of heb je onlangs 80’s en 90’s hiphop ontdekt en heb je gewoon heel erg veel zin in een dope feest? Wij zorgen letterlijk voor die ‘Return Of The Boom Bap.

Line up:

Y’skid Beats:
Producer en Dj Y’Skid draait al een hele tijd mee en zijn cv is te uitgebreid om samen te vatten. Hij heeft het halve land voorzien van beats zoals bijvoorbeeld Fresku, THC, Terilekst, Extince (waar hij momenteel ook mee aan het touren is). Hij won vele beatbattles waaronder Hip’Opsession. Ook produceerde hij de muziek voor theatershow Adrenaline van bboy crew The Ruggeds.
MrDj Smoke
Hem kennen we uit voorprogramma’s van o.a. Jah Rule, Xzibit, G-unit, Fabolous, Tony Touch, Sean Paul, Method Man en Redman. Daarnaast is hij resident van Bozzini in Kerkrade.
Rah Chigga
Deze koning van de wheels of steel komt bewijzen waarom hij meervoudig Nederlands kampioen turntablism is. Ook stond hij in het voorprogramma van KRS-One en tijdens het optreden van Grandmaster Flash stond Rachi ook al op het podium in de Effenaar.
NIX (live)
NIX is tweevoudig Nederlands kampioen turntablism bestaand uit DJ Rachi en Mc Alfo Betic. Alfo Betic is bekend van samenwerkingen met o.a. y’skid, Imadodattaz, het zieken zuiden collectief en Risskant. Deze twee veteranen zijn misschien wel het best bewaarde geheim van eigen bodem en kennen elkaar al vanaf het eerste uur.

ARE MC is de host van de avond en is bekend van Dope Posse.

In de foyer vind je deze editie wederom een urban lifestyle market van Big Street 68

Early Bird tickets €9,00

Ticketlink: https://www.ticketmaster.nl/event/225853?CAMEFROM=EFFENAAR&brand=nl_effenaar

https://www.facebook.com/events/295248124356804/

Leave a Comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.