Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Exclusieve NL show van Finse hit-rockers.

Finse rockband The Rasmus staat bij iedereen in het geheugen gegrift dankzij de monsterhit “In The Shadows”. Wat de meeste mensen niet weten, is dat het kwartet daarnaast ook nog een veelzijdig repertoire heeft. Dit reikt van opgetogen raprock tot alternatieve metal, en van duistere gothic tot symfonisch bombast. Na acht albums en diverse wereldtournees besloot de band in 2012 er een tijdelijke punt achter te zetten. De band is nu echter terug met een nog te verschijnen album én een nieuwe tour, waarbij het de Effenaar niet overslaat! Verwacht een show met hits als “Guilty”, “First Day Of My Life” en “Living In A World Without You”.

The Shiver
The Shiver is één van de snelst groeiende new wave metal bands in Italië. Met de krachtige charmante zangeres Faith Federica in de spotlights zet de band een stomende rockshow neer en is daarmee de perfecte opwarmer vanavond. Eerder tourde The Shiver al door Europa als support-act bij Papa Roach, Misfits, Vanilla Sky, God Is an Astronaut, e.a.

Overlaps
Net als The Shiver komt ook Overlaps uit Italië. Samen met de Italiaanse top-producer Fabio Trentini (Guano Apes, Stick Men, Donots, H-Blockx, The Intersphere…) namen ze onlangs drie nieuwe songs op. Klaar voor de volgende stap? Dat gaan ze vanavond bewijzen!

https://www.facebook.com/events/2044736565749705/

Leave a Comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.